C.D. DELTA
Voor al u restauratie, reparatie en onderhoud aan zeiljachten en boten.

Repareren , Restaureren, Schoonmaken en Onderhoud

Repareren

Wij zijn gespecialiseerd in het repareren van Houten constructies, teakdeken, Gelcoat, glasweefsel, polyester, epoxy en nog veel meer. Of het compleet vervangen van kapotte onderdelen. 

Restaureren

 Het komt regelmatig voor dat een pleziervaartuig achterstallig onderhoud heeft. Dit zorgt voor een zeer onaangenaam uiterlijk van u boot. Onze specialisten kunnen dit voor u restaureren. Het maakt niet uit hoeveel achterstallig onderhoud er is. Wij zullen altijd in overleg met u ervoor zorgen dat alles naar uw wens gerestaureerd wordt.

Schoonmaken en Onderhoud

Door een Correct samengesteld plan van schoonmaken en onderhoud zorgt u ervoor dat op lange termijn de reparaties en restauraties uitblijven. U moet hierbij denken aan het regelmatig schoonmaken en onderhouden van polyester, Gelcoat, lieren(zowel binnen als buiten), teak en verschillende metalen. Daarom adviseren wij u om een passend pakket samen te stellen bij ons. Er zijn veel factoren die samenkomen met het opstellen van het juiste pakket. U moet denken aan zoet of zout water veel of weinig wind de stalling locatie Binnen of Buiten en nog veel meer factoren. Wij gaan samen met u naar al deze factoren kijken. Op basis hiervan creëren wij een correct passend plan voor u en u boot.

DE KROON OP HET RECONDITIONERINGS WERK

Polijsten van Gelcoat verflagen en metalen. 

Voor het beste polijstresultaat, willen wij alleen de beste producten gebruiken. Daarom werken wij met de producten van het Duitse merk Wurth.
 Klik hier voor meer informatie of voor een offerte op maat!

E-mailen
Bellen