C.D. DELTA
Voor al u restauratie, reparatie en onderhoud aan zeiljachten en boten.

Onderwaterinspectie en onderhoud met duiker.Inspectie na aanvaring met drijvende objecten

U kunt het zich wel voorstellen. U bent lekker aan het varen en plots hordt u een hard gebonk. U heeft iets over het hoofd gezien dat in het water dreef. Dit kan iedereen overkomen. Maar nu wilt u natuurlijk weten of er een grote structurele schade aan de onderkant van uw boot te vinden is. Want dat stemmetje in uw achterhoofd laat u niet met rust. Dus besluit u om uw boot zo vlug mogelijk uit het water te halen. Echter hoef ik het niet te vertellen dat dit zeer prijzig is. Omdat wij gebruik maken van duikers kunnen wij voor u een zeer aantrekkelijke prijs creëren. 

Onderwater schoonmaken

Onze duikers zijn gespecialiseerd in het onderwater schoonmaken van uw boot. Dit doen zij door middel van speciale ontworpen machines voor onderwaterwerken.


Het vervangen van versleten anodes

Ook dit doen wij onder water. Omdat dit een precisiewerk is maken onze duikers gebruik van handgereedschappen. Hierdoor kunnen zij het beste resultaten leveren. De kwaliteit hiervan is identiek als een vervanging boven water.

Pakketten op maat

Omdat elke klant een andere wens heeft, maken wij pakketen op maat. Klik hier voor meer informatie of voor een offerte op maat!

E-mailen
Bellen